George Rebel - Architect

Architectuur festival

In 2022 viert het Architectuur Filmfestival Rotterdam haar veertiende editie. Het festival vindt plaats in LantarenVenster en Theater Zuidplein en zal gedurende vijf dagen de nieuwste architectuurfilms vertonen. In een wereld waarin alles in beweging lijkt te zijn, is het moment van stilstaan belangrijk om na te denken over de toekomst. Tijdens het festival kunnen bezoekers genieten van films, lezingen en debatten over de toekomst van architectuur.

Het festival is opgezet om mensen te stimuleren na te denken over hoe architecturen onze wereld vormgeven. Het doel is niet alleen om kennis over architectuur toe te laten, maar ook om bezoekers te inspireren tot creativiteit en innovatie. AFFR wil graag een brug slaan tussen de academische wereld en de praktijk, en daarom zijn er veel films, lezingen en debatten met beroemde architecten, ontwerpers en bouwers.

AFFR is een internationaal georiƫnteerd festival, maar het heeft ook een sterke focus op de stad Rotterdam. Het festival wil graag de rijke historie van de stad delen met bezoekers uit binnen- en buitenland, en daarom zijn er veel films over de geschiedenis van Rotterdam te zien. Ook zullen er films vertoond worden over actuele projecten in de stad.

Tickets voor de evenement koop je bij TicketSwap

a

Sit amet mauris commodo quis imperdiet massa tincidunt nunc. Sed viverra tellus in hac.

m