Over Rebel

Lees hier het verhaal over Rebel Architectuur

m
m

Het werk van de praktijk wordt ondersteund door een pragmatische, ingetogen, eigentijdse ontwerpbenadering. Onze praktijkfilosofie wordt gedreven door deze overtuiging. We proberen de opdracht te begrijpen en zo een architectonisch ontwerpantwoord van de hoogste kwaliteit te ontwikkelen. Wij werken voor zowel design-gedreven projectontwikkelaars als eigenaar-bewoners. We hechten even veel belang aan budget- en programmabeheersing en effectief projectmanagement. Wij hebben uitstekende relaties met planners, adviseurs en aannemers in de sectoren waarin wij gespecialiseerd zijn.

 

Rebel streeft ernaar buitengewone gebouwen en ruimtes voor onze klanten te creëren, soms vanuit de moeilijkste ontwerpopgaven. Onze filosofie is dat een goed ontwerp de behoeften van onze klanten moet weerspiegelen en moet beantwoorden aan de omgeving. Door de grenzen van design te verleggen, zijn we in staat om tijdloze, zeer innovatieve en duurzame projecten te realiseren.

 

Wij bieden een complete ontwerpservice van het eerste advies tot de voltooiing van uw project.

 

Kwaliteit / RIBA Chartered Practice

 

Rebel is een RIBA Chartered Practice.

Om een ​​Chartered Practice te worden, moeten architectenbureaus voldoen aan strikte criteria in een accreditatieschema dat u als opdrachtgever een kwaliteitskeurmerk geeft.

 

Door te kiezen voor een RIBA Chartered Practice kunt u een bepaald niveau van uitmuntendheid in ontwerp en service verwachten. Het schema is ontwikkeld door de RIBA naar aanleiding van feedback van klanten en de overheid. Het zorgt ervoor dat alle geaccrediteerde leden werken volgens een reeks normen en beschikken over:

 

– Passende beroepsaansprakelijkheidsverzekering

– Kwaliteitsmanagementsystemen

– Gezondheids- en veiligheidsbeleid

– Werkgelegenheidsbeleid

– Voortdurende professionele ontwikkeling voor alle medewerkers

 

 

a

Sit amet mauris commodo quis imperdiet massa tincidunt nunc. Sed viverra tellus in hac.

m