George Rebel - Architect

Wat zijn doorrolstellingen?

Veel bedrijven hebben tegenwoordig een magazijn en dit komt door de opkomst van e-commerce. Steeds meer consumenten kopen hun producten op het internet en dit betekent dat er ook meer bedrijven komen. Bedrijven moeten een grote voorraad hebben om aan de vraag van de klant te kunnen voldoen. Deze voorraad moeten ze natuurlijk ergens kwijt kunnen en daarvoor heeft een onderneming een magazijn nodig. Het inrichten van het magazijn kan soms lastig zijn en hiervoor zijn stellingen nodig. Je hebt een hoop verschillende stellingen, maar de doorrolstellingen zijn heel erg handig.

 

Doorrolstellingen zijn super handig en hier zitten veel voordelen aan verbonden. Deze stellingen hebben als functie de opslag van zware goederen. Deze goederen dienen vaak direct binnen handbereik te zijn. Dit kan op verschillende methodes, maar vaak wordt hiervoor de FIFO-methode gebruikt. De goederen die als het eerste in de stellingen worden geplaatst, moeten er ook als eerste uit. Deze stellingen worden in verschillende branches gebruikt, maar wat is het nu precies? En hoe koop je deze stellingen? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er echt alles over te weten komt.

Betekenis doorrolstellingen

Doorrolstellingen kunnen het beste worden beschouwd als een palletstelling en dat is niet zonder reden. Het is ook echt een palletstelling, alleen worden er rollenbanen in gemonteerd. De goederen kunnen op deze manier geplaatst worden aan de achterkant en doorgerold worden naar de voorkant. Je kunt er ook frames in plaatsen met rollenstrips, zodat deze perfect zijn voor dozen en kratten. Er zijn voor deze stellingen 2 gangpaden nodig en wat er in de achterkant in gaat komt er in de voorkant weer uit. Door de toepassingen van een push-back systeem is dit allemaal mogelijk.

 

De stellingen zijn vooral bedoeld voor bedrijven die doen aan orderpicken. Voor orderpicken is het heel eenvoudig om gebruik te maken van deze doorrolstellingen. Met deze stellingen is het makkelijk en kan het op een nette manier ingepakt worden. Niet voor ieder bedrijf zijn deze stellingen handig en kan het ook handig zijn om te kijken naar andere stellingen. Je hebt namelijk een hoop verschillende stellingen en door deze te combineren krijg je het perfecte magazijn. Het is hierbij altijd belangrijk dat jij je laat raadplegen door een specialist, zodat je precies weet wat je nodig hebt.

 

Aanbieder vinden

Je wilt natuurlijk doorrolstellingen kopen van een hoge kwaliteit en je wilt een aanbieder vinden die deze ook kan plaatsen. Het is van belang dat de stellingen een hoge kwaliteit hebben, zodat ze ook een lange levensduur hebben. De stellingen zijn namelijk erg duur, vooral als je kiest voor doorrolstellingen. Vergelijk op het internet verschillende aanbieders met elkaar en kijk hiervoor op de website van de aanbieder. Je kunt vaak precies zien wat de aanbieder kan leveren en/of ze het ook komen plaatsen. Neem contact op met de aanbieder, zodat deze langs kan komen om het op maat te laten plaatsen. Het is namelijk heel erg lastig om dit zelf te doen, houdt hier daarom goed rekening mee.

 

Is een doorrolstellingen niet wat je zocht? Bekijk dan andere opties voor magazijninrichting.

a

Sit amet mauris commodo quis imperdiet massa tincidunt nunc. Sed viverra tellus in hac.

m